Vi har...TIKK TAKK...tid för dig! 

 Personliga och lokala talanger 

Svart golvlampa

VÅRA TJÄNSTER

Låt oss hjälp ert företag: växa, förändra och förbättra

 

REKRYTERING

"The special one"

Tycker du det är svårt att hitta din nästa superstjärna? Berätta bara vad tjänsten innefattar, vilken sorts anställd du letar efter och hur många timmar du behöver på dags- eller veckobasis, så tar vi hand om dina behov på ett enkelt och smidigt sätt. Kontakta oss nu och börja anställa rätt folk för dina behov.

EGENANSTÄLLNING

Vem du kan lita på?

Vi ser till att din verksamhet berikas med hjälp av de bästa i din bransch. Berätta om behoven hos ditt företag och dina anställda, så gör vi resten. Fokusera helt enkelt på din verksamhet, så levererar vi talangerna. Kontakta oss idag för att hitta din nästa kontorsstjärna.

UTHYRNING

Få jobbet gjort!

Vi hjälper dig att hitta kvalificerade specialister i din bransch som kan hantera alla behov ditt företag har. Ge oss bara en lista över de kvalifikationer och färdigheter som är viktigast för dig, en lista över ditt timbehov och aktuell taxa, så tar vi hand om resten. Vi jobbar hårt, så att du slipper.

Tillgängliga tjänster

Ekonomi Controller (nr: 1003)
Löpande urval dock senast den 17 augusti
Nygatan 29
Löpande urval dock senast den 17 augusti
Nygatan 29, Nygatan 29, 131 40 Gävle, Sverige
Företag: Kite Sverige AB | Utbildning: Högskola eller liknande | Erfarenhet: minst 5 år | Anställningsform: Heltid tillsvidare, som inleds med sex månaders provanställning.
Erfaren Konstruktör (nr: 1002)
Löpande urval
Nygatan 29
Löpande urval
Nygatan 29, Nygatan 29, 131 40 Gävle, Sverige
Företag: Stål Engineering AB | Utbildning: Högskola eller liknande | Erfarenhet: minst 5 år | Anställningsform: Heltid tillsvidare, som inleds med sex månaders provanställning.
HR Specialist (nr: 1004)
Sat, Aug 29
Nygatan 29
Aug 29, 12:00 PM
Nygatan 29, Nygatan 29, 131 40 Gävle, Sverige
Företag: TIKK TAKK TIME SWEDEN AB | Utbildning: Högskola eller liknande | Erfarenhet: minst 5 år | Anställningsform: Heltid tillsvidare, som inleds med sex månaders provanställning.
 

Hitta ditt nästa arbete 2.0

 

Förbättra dina chanser

Få den uppmärksamhet du behöver

TIKK TAKK PERSONAL jobbar enbart med de bästa i branschen för att se till att du får maximal uppmärksamhet och kan vända din karriärsbana i den riktning du vill. Tillsammans hittar vi ditt perfekta jobb. 

Hitta ditt drömjobb

Vi arbetar för din skull

Ta dig till arbetsmarknadens solsida genom att låta TIKK TAKK PERSONAL hjälpa dig hitta det perfekta jobbet. Vi hjälper dig skaffa de verktyg du behöver för att hitta det perfekta jobbet — kom och prata med oss idag. 

Ta chansen

Vi kan hjälpa dig

Vi vill säkerställa att du alltid ligger på topp. Hör av dig till oss och berätta vilket sorts jobb du letar efter (permanent, tillfälligt, eller timanställning) och redogör för dina kvalifikationer, så ser vi till att hitta de tjänster som är mest intressanta för dig. 

TA KONTAKT MED OSS

Nygatan 29 Gävle, Sverige

08-123 45 67

Keyboard and Mouse
 

©2020 av TIKK TAKK PERSONAL.