Anställningsform:

6 månader eller längre

Sista ansökningsdag?

Jonas Tidsjö

Ansvarig Rekryterare

Typ av arbete:

Vanlig anställning

Omfattning i %: 

100

  • Grey LinkedIn Icon

TIKK TAKK TIME SWEDEN AB
Det är vi som är rekryteringsbolaget som tänker hållbart. Vi är lokalt väldigt starka, vi har kontakter och kunskap i vår närhet för att hjälpa dig till en bra arbetsgivare. Vi matchar rätt människor med rätt arbete. Vårt fokus är på dig - Vi har TIKK TAKK TIME för din karriär!
På kunds uppdrag rekryterar vi en erfaren Elkonstruktör - Elingenjör till USNR:s kontor i Söderhamn.


USNR utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1400 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs på flera orter och sysselsätter cirka 180 personer.
Läs mer på www.usnr.com
Är du intresserad av ett stimulerande arbete i en organisation med fler möjligheter än begränsningar och med möjligheten att under perioder arbeta i USA och Kanada?
Då tycker vi att du ska söka jobbet som Elkonstruktör - Elingenjör hos oss!
Vi vill nu bli flera inom Teknik- och Konstruktion på USNR och söker nu en Elkonstruktör – Elingenjör till vårt kontor i Söderhamn. Som ingenjör hos oss får du arbeta med den allra senaste tekniken och de mest intressanta el- och automationslösningarna hos våra kunder. Uppdragen varierar från enstaka maskiner till kompletta leveranser inom vårt industrisegment.

Vi erbjuder
Dina arbetsuppgifter blir främst att konstruera och dimensionera upp kablage, systemkomponenter och drivsystem samt olika kringutrustningar avseende funktion och system i våra maskin- och anläggningsleveranser till sågverksindustrin. Du kommer även vara involverad i provmontering, skåpbyggnad samt framtagning av instruktioner och underlag till berörda parter i företaget samt kunder. Du är ett stöd till marknadssidan med olika underlag inom offert och försäljningsarbete.
Som elkonstruktör hos oss driver du dina uppdrag mot uppsatta mål avseende tid, ekonomi och kvalitet. Du kommer att jobba enskilt eller i team beroende på uppdragens karaktär.
I samband med anläggningsleveranser blir du den sammanhållande länken mellan installation och kund. Rollen innebär också möjlighet till ett internationellt resande, ofta i samband med produktleverans där USNR samordnar ett team.

Vi söker
Du som är högskoleingenjör eller motsvarande och med några års relevant arbetslivserfarenhet med inriktning elkonstruktion. Du har även erfarenhet av arbete i något CAD-verktyg som Elprocad eller motsvarande.
Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och våra kunder. Kunskaper i både svenska och engelska är viktigt då många av våra kunder och kontakter finns utomlands.
Är du praktiskt lagd och har god kännedom om elmontage, skåpbyggnad och erfarenhet av automation/styrning är det en merit. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att du ska trivas hos oss. Som person är du självgående, tar initiativ och är ansvarstagande. Vi tänker större och utanför ramarna för att göra skillnad, med passion för vårt område och tycker det är viktigt att vi kan både utmana och stötta varandra.
Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansvarig rekryterare Jonas Tidsjö 070-813 33 93

Erfaren Elkonstruktör - Elingenjör till USNR i Söderhamn

Nummer hos arbetsförmedlingen:

24481483

  • LinkedIn

026-4562667

©2020 av TIKK TAKK TIME SWEDEN AB.