Anställningsform:

Tillsvidare

Sista ansökningsdag?

Jonas Tidsjö

Ansvarig Rekryterare

Typ av arbete:

Vanlig anställning

Omfattning i %: 

100

  • Grey LinkedIn Icon

TIKK TAKK TIME SWEDEN AB Det är vi som är rekryteringsbolaget som tänker hållbart. Vi är lokalt väldigt starka, vi har kontakter och kunskap i vår närhet för att hjälpa dig till en bra arbetsgivare. Vi matchar rätt människor med rätt arbete. Vårt fokus är på dig - Vi har TIKK TAKK TIME för din karriär!
Om företaget
COLABITOIL SWEDEN AB (publ) är ett innovativt och snabbt växande svenskt ”Green Tech” företag som syftar till att bidra till ett mer hållbart samhälle. Företaget grundades 2013 med visionen att utveckla och saluföra framtidens fossilfria drivmedel och på det sättet göra det möjligt för våra kunder att minska klimatpåverkan. Idag fokuserar Colabitoil framför allt på att utveckla och producera förnybara drivmedel som kan ersätta fossil bensin, diesel och flygbränsle. Bolaget bedriver fem affärsområden, produktion – licensiering – trading – hamn samt försäljning/distribution. Colabitoils kärnverksamhet finns i Sverige men affärsområden för licensiering och trading arbetar med kunder över hela världen – antingen direkt eller via vårt globala nätverk av partners.
IT-ansvarig Colabitoil
Vi söker en IT-ansvarig som har ett brett IT-intresse och kunskap snarare än specialist på enskilt område, på längre sikt ges möjlighet till en större roll på företaget. När du blivit bekant med företagets strukturer är din förmåga att identifiera och utveckla våra IT-behov viktig för oss. Som IT-ansvarig på Colabitoil utvecklar och kvalitetssäkrar du nuvarande och framtida system. Du kommer att ha en central roll och ansvara för IT-frågor i de projekt som drivs och vi ser därför erfarenhet av projektledning som meriterande.
Vanliga arbetsuppgifter kommer även att vara att administrera och underhålla företagets befintliga IT-system, se över och tillgodose de interna tekniska behoven och utveckling för såväl mjukvara som hårdvara. Förekommer också intern support samt felsökning och uppdateringar. Som ensam på IT rapporterar du till VD och med din kompetens kommer du att vara en nyckelspelare för företaget.
Frihet under ansvar är en självklarhet för oss på Colabitoil. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din inställning. Att vara driven, självgående och ansvarstagande är viktigt för att fungera som IT-ansvarig på ett expanderande företag som Colabitoil.
Vi söker dig som:
-Brinner för problemlösning och har ett självständigt arbetssätt
-Är en god kommunikatör i tal och skrift
-Är nyfiken, lyhörd och trivs att arbete nära bolagets övriga anställda
-Med tiden vill ha större ansvarsområden och utveckla våra system tillsammans med oss
Krav:
-Kompetens att bygga en egen databas
-Relevant utbildning inom IT
-Svenska och engelska i tal och skrift
-Goda kunskaper inom Office 365 (Sharepoint, Onedrive, Microsoft Exchange)
-Azure
-Active directory
-Intune
Meriterande:
-Programmering och felsökning
-Business intelligence


Kan du vara den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringen pågår löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
Ansvarig rekryterare
Christoffer Hjalmarsson 070-447 55 01

IT-ansvarig Colabitoil

Nummer hos arbetsförmedlingen:

24667751

  • LinkedIn

026-4562667

©2020 av TIKK TAKK TIME SWEDEN AB.