Anställningsform:

6 månader eller längre

Sista ansökningsdag?

25 okt. 2021

Jonas Tidsjö

Ansvarig Rekryterare

Typ av arbete:

Vanlig anställning

Omfattning i %: 

100

jonas_edited.jpg
  • Grey LinkedIn Icon

Om företaget

TIKK TAKK TIME SWEDEN AB

Det är vi som är rekryteringsbolaget som tänker hållbart. Vi är lokalt väldigt starka, vi har kontakter och kunskap i vår närhet för att hjälpa dig till en bra arbetsgivare. Vi matchar rätt människor med rätt arbete. Vårt fokus är på dig - Vi har TIKK TAKK TIME för din karriär

Grännäs Trähus AB
Grännäs Trähus är en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder, byggda med trä som huvudsakligt råmaterial. Grännäs Trähus producerar lägenheter med trästommar och bidrar därmed till en långsiktig hållbar utveckling för vårt samhälle.
Grännäs Trähus är ett modernt företag med gediget hantverkskunnande och mångårig erfarenhet av industriell träbyggnadsteknik. Vi förvaltar stolta husbyggnadstraditioner med mer är 80 år gamla rötter.
 
Idag arbetar mer än 40 personer i fabriken i Valdemarsvik som i en effektiv produktionsoptimerad process tillverkar kompletta lägenheter av hög kvalitet för bostadsprojekt i Sverige. I början av januari 2018 öppnade ytterligare en anläggning i Gävle med idag ett 50-tal anställda. Tillsammans kommer de båda produktionsenheterna att producera 1 000 enheter per år.
 
Ditt Uppdrag
Vi söker idag 10 stycken studenter som kan jobba 1-2 dagar i veckan vid behov. Som extra arbetare kommer du att arbeta på olika stationer i ett taktat flöde, s.k lina. På denna linan byggs volymerna upp från grunden. Arbetet på det olika stationerna innebär.
 

• Tillverkning av stommar
• Resning av stommar
• Installationer
• Golvläggning
• Isolering
• Montering
 
Din Profil
Minst ett år kvar av studierna
Prestigelös person med sinne för byggnation, kvalitet och noggrannhet.
Svenska och Engelska i tal och skrift
 
Meriterande
Om du har jobbat som hantverkare tidigare.
 
 
 
 Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Vill du jobba extra som fabrikssnickare?

Nummer hos arbetsförmedlingen:

25172980