Anställningsform:

Tills vidare

Sista ansökningsdag?

28 maj 2022

Christoffer Hjalmarsson

Ansvarig Rekryterare

Typ av arbete:

Vanlig anställning

Omfattning i %: 

100

ch_edited.jpg
  • Grey LinkedIn Icon

Hissbyggarna TGS AB startades 2012 i Gävle, men finns idag även i Sundsvall. Företaget har flera års erfarenhet av alla förekommande hissar på marknaden.
Hissbyggarna har inga standardlösningar för hissar utan de arbetar med anpassade lösningar för kundernas behov. Detta gör dom mer flexibla att kunna anpassa sina hissar för just kundernas behov.
​​​​​​​De använder sig av öppna styrsystem vilket gör det lättare för kunder att anlita vilken skötselfirma man vill.
Hissbyggarna TGS är en totalentreprenör, som hjälper till med allt från service, drift, ombyggnation, nybyggnation och beredskap.
 
 

Häng med på deras tillväxtresa!
 
Rollen!
Vill du arbeta i en flexibel och omväxlande roll där du varvar teknisk färdighet och kundkontakt? Då är det här jobbet för dig! Vi söker en flexibel, kommunikativ och hissmontör med bred erfarenhet av installations- eller servicearbete och grundläggande elteknisk kunskap. I rollen ingår att tillsammans med kollegor installera samtliga av våra produkter, från start till mål, samt visst service och reparationsarbete.
 
Vem är du?
Erfaren hissmontör
Gillar att jobba under eget ansvar.
Tidigare erfarenhet av installations- eller servicearbete och grundläggande kompetens inom elteknik.
Lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter med både kollegor och kunder.
Prestigelös och tycker om att arbeta i team och har ett tekniskt intresse.
Resor med övernattningar kan förekomma i rollen
B-körkort ett krav.
Mekaniskt underhållsarbete är meriterande.


TIKK TAKK TIME, Det är vi som är bolaget som hjälper dig in på framtidens arbetsmarknad. Vi har nya ideér och mycket energi. Som rekryterare är det viktigt med goda kontakter både bland kandidater och företag - Det har vi!

Vi arbetar sedan november 2020 med att erbjuda: enastående tjänster till rimliga priser. Våra anställda har en kundorienterad approach till att matcha rätt kandidat med rätt företag, vilket vi tror leder till nöjda kandidater och företag som söker hjälp åter och åter igen. Kontakta oss idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig/er.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Hissmontör sökes

Nummer hos arbetsförmedlingen:

25959557