Anställningsform:

Tills vidare

Sista ansökningsdag?

15 juli 2022

Christoffer Hjalmarsson

Ansvarig Rekryterare

Typ av arbete:

Vanlig anställning

Omfattning i %: 

100

ch_edited.jpg
  • Grey LinkedIn Icon

Vi söker en erfaren CNC-operatör som har erfarenhet av att läsa och förstå ritningskrav, kunna programmera och förutse svårigheter i bearbetningen av olika sorters material och materialkvalitéer. Kunden arbetar med fräsning, svarvning, fräsning, svetsning och sågar .
Tjänsten innebär eget ansvar för arbetet, där du kommer ingå i ett team av kunniga medarbetare som ger dig de bästa förutsättningarna.
 
Krav:
Minst 3 års erfarenhet
Industriprogrammet eller motsvarande utbildning
CNC-teknik och styrsystem
Ritningsläsning och hantering av mätdon
Svenska i tal och skrift
Bil samt körkort
 
Erfarenhet av svarvning och fräsning är meriterande.
Erfarenhet av CNC-styrda maskiner är ett krav, även vana från att mäta, korrigera och läsa ritningar är mycket meriterande.


Dina personliga egenskaper
Som person är du engagerad, noggrann, initiativtagande, driven lagspelare och ha en stark vilja att utvecklas
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in ansökan redan idag!


TIKK TAKK TIME, Det är vi som är bolaget som hjälper dig in på framtidens arbetsmarknad. Vi har nya ideér och mycket energi. Som rekryterare är det viktigt med goda kontakter både bland kandidater och företag - Det har vi!

Vi arbetar sedan november 2020 med att erbjuda: enastående tjänster till rimliga priser. Våra anställda har en kundorienterad approach till att matcha rätt kandidat med rätt företag, vilket vi tror leder till nöjda kandidater och företag som söker hjälp åter och åter igen. Kontakta oss idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig/er.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil

Erfaren CNC-Operatör sökes

Nummer hos arbetsförmedlingen:

26189794