Anställningsform:

Tills vidare

Sista ansökningsdag?

30 juli 2022

Christoffer Hjalmarsson

Ansvarig Rekryterare

Typ av arbete:

Vanlig anställning

Omfattning i %: 

100

ch_edited.jpg
  • Grey LinkedIn Icon

Om jobbet
De flesta av oss kommer dagligen i kontakt med varor som har kommit in via hamnen. Juicen, möblerna, kläderna, bilarna – ja, listan kan göras milslång. Ungefär 95% av det vi använder kommer in eller skeppas ut via en hamn. YILPORT Nordic lossar och lastar fartyg, järnväg och bilar.
YILPORT Nordic är beläget i Skandinavien och erbjuder de bästa lösningarna bland sina multifunktionella kunder. YILPORT Nordic driver terminaler i Gävle hamn, Stockholm Nord och Oslo hamn. Samtliga terminaler ligger i anslutning till industriområden med förbindelser till huvudvägar som erbjuder enkel åtkomst. Vid terminalerna erbjuder YILPORT lagerytor, import och export dygnet runt, med stöd av interna logistiktjänster och YILPORTs globala kunskap.

Om tjänsten:
Som servicetekniker hos YILPORT Gävle ser du till att vår utrustning fungerar på bästa sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande och korrigerande underhåll för all utrustning enligt de standarder som fastställts på terminalen och att alla enheter, utrustning och deras derivat är i optimala förhållanden. Du utför förebyggande och korrigerande underhåll av mekaniska, strukturella, stålkablar och hydrauliska/pneumatiska system av all terminalutrustning i enlighet med arbetsmiljökraven för att säkerställa att utrustningen är i optimala förhållanden för hamndrift.
Ytterligare arbetsuppgifter innebär underhåll av mekanisk, hydraulisk och elektromekanisk nivå av all utrustning, tillämpa de procedurer som fastställts av företaget och/eller tillverkaren, implementera förbättringar och undvika eller minska sannolikheten för fel och skador.
Du kommer att vara en del av Technical Service-teamet och arbeta nära Operations i ett gemensamt arbete för att säkerställa goda och säkra arbetsresultat. Rollen innebär mycket eget ansvar och samarbete med andra team inom organisationen. Du behöver vara självgående och klara av att utföra tilldelade uppgifter med minimal handledning. Du kommer att rapportera till Technical Services Maintenance Supervisor.
Tjänsten som servicetekniker är lokaliserad vid YILPORT Gävle, i Gävle Hamn. Resor till vår kombiterminal YILPORT Stockholm Nord kan förekomma.

Om dig:
Du har tidigare erfarenhet från service och reparation av fordon eller maskiner. Vi ser att du med fördel har en utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik. För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du ha en god analysförmåga och kan tolka elektriska/elektroniska diagram, enkla tekniska ritningar, layouter och specifikationer.
Du kan analysera och utvärdera problemorsaker och utför reparationerna på det optimalt sätt för att hantera problemet, uppnå en kvalitativ och kostnadseffektiv lösning, samt minimalt stillestånd och maximal operativ tillgänglighet av utrustning och rapportera till Supervisor. Du kan arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du är en problemlösare som hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål.
Du har gedigen kunskap för att återställa utrustning vid olyckor så effektivt som möjligt, vilket säkerställer minimala förseningar i verksamheten.
 
Krav:
• Minst examen från gymnasiet, gärna industriteknisk
• Något års erfarenhet som servicetekniker, meriterande om du haft liknande arbete inom någon tung industri
• Tekniska kunskaper inom industrimekanik, dieselmotorer, hydraulik och svetsning
• Certifikat/licens för mekaniskt underhåll, svetsning/skärning, lyftning och truckkörning
• B-körkort
• Behärskar svenska och engelska flytande
• Klara av arbete på höjd
 
Meriterande:
• Grundläggande kunskap inom el
• Ytterligare utbildning inom både elektriska och mekaniska områden är att föredraTIKK TAKK TIME, Det är vi som är bolaget som hjälper dig in på framtidens arbetsmarknad. Vi har nya ideér och mycket energi.
Som rekryterare är det viktigt med goda kontakter både bland kandidater och företag - Det har vi!

Vi arbetar sedan november 2020 med att erbjuda: enastående tjänster till rimliga priser. Våra anställda har en kundorienterad approach till att matcha rätt kandidat med rätt företag, vilket vi tror leder till nöjda kandidater och företag som söker hjälp åter och åter igen. Kontakta oss idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig/er.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Servicetekniker sökes

Nummer hos arbetsförmedlingen:

26253750