Anställningsform:

Tills vidare

Sista ansökningsdag?

15 aug. 2022

Christoffer Hjalmarsson

Ansvarig Rekryterare

Typ av arbete:

Vanlig anställning

Omfattning i %: 

100

ch_edited.jpg
  • Grey LinkedIn Icon

COLABIT
 
Är ett innovativt och snabbt växande svenskt ”Green Tech” företag som syftar till att bidra till ett mer hållbart samhälle. Företaget grundades 2013 med visionen att utveckla och saluföra framtidens fossilfria drivmedel och på det sättet göra det möjligt för våra kunder att minska klimatpåverkan. Idag fokuserar Colabit framför allt på att utveckla och producera
förnybara drivmedel som kan ersätta fossil bensin, diesel och flygbränsle.
Bolaget bedriver fem affärsområden, produktion – licensiering – trading – hamn samt försäljning/distribution. Colabits kärnverksamhet finns i Sverige men affärsområden för licensiering och trading arbetar med kunder över hela världen – antingen direkt eller via vårt globala nätverk av partners.
 
 
Är du en person som brinner för försäljning och vara ansvarig för hela säljprocessen? Vill du arbeta i ett snabbt växande bolag med många utvecklingsmöjligheter? Då är det dig vi söker! 
Vi på Colabit söker en driven och självgående distriktschef till vårat kontor i Gävle

Om tjänsten

I din roll som distriktschef kommer du att arbeta med B2B kunder i Gävleborg, Västernorrland, Jämtland och Härjedalen . Din uppgift är att bearbeta nya kunder och skapa nya långsiktiga affärsrelationer. Du blir ansvarig för att sälja Colabits produkter som omfattar diesel och eldningsolja  samt drivmedel genom stations-kedjan
 
I din roll som distriktschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:

Kontinuerligt och planmässigt sälja avdelningens produkter till såväl befintliga som potentiella kunder, agenter och ombud
Ta fram anpassade helhetslösningar i nära dialog med kund
Att ansvara för hela försäljningsprocessen från kontakt med kund till avtalsskrivning och uppföljning

 
Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning i form av uppsökande och relationskapande försäljningsarbete. Vi ser att du är driven, flexibel och resultatorienterad med hög arbetsmoral. Vidare ser vi att du har en dokumenterad framgång i din roll som distriktchef och ett nätverk av B2B kunder. Att du kommunicerar obehindrat i svenska, har goda kunskaper i engelska samt har B-körkort är ett krav för tjänsten.
 
Viktigt för tjänsten är att du har:
Erfarenhet av försäljning
Förmågan att bygga långsiktiga relationer
B-körkort
 
Vi erbjuder
Bra lönevillkor
Kollektivavtal
Förmånsbil
Friskvårdsbidrag


TIKK TAKK Time Sweden AB är ett bolag inom Bolagsgruppen Gävleborg AB. Vi sitter i ny rustade lokaler i centrala Gävle och är verksamma inom bemanning och rekrytering. Inom Bolagsgruppen i Gävleborg AB ingår även Stål Engineering AB samt Kite Sverige AB.
Vi är totalt 45 personer inom koncernen där vi alla försöker utveckla vår affär. Vi försöker hela tiden skapa en atmosfär och arbetsplats där vi själva vill jobba.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Distriktschef Colabit

Nummer hos arbetsförmedlingen:

26292590