Anställningsform:

Tills vidare

Sista ansökningsdag?

25 nov. 2022

Christoffer Hjalmarsson

Ansvarig Rekryterare

Typ av arbete:

Vanlig anställning

Omfattning i %: 

100

ch_edited.jpg
  • Grey LinkedIn Icon

Kunskap It Ekonomi (KITE) Sverige AB
 
Vill du arbeta på en ekonomibyrå med bred portfölj som alltid strävar efter att ligga i teknisk framkant? Då kan denna tjänst vara något för dig!
 
Just nu söker KITE en redovisningskonsult som även kommer att jobba 50% ute hos ett expansivt spännande installationsföretag.
I denna roll så kommer du kunna jobba flexibelt mellan två företag, du som gillar att jobba både individuellt och som lagspelare kommer passa utmärkt till denna roll. Du kommer ges möjlighet att utvecklas ytterligare genom utbildningar och att arbeta med det senaste inom ekonomi, redovisning och administration. Då vår absoluta ambition är att vara en modern arbetsgivare är vi öppna för en dialog kring arbetsuppgifter och arbetssätt, där du kommer ha stor möjlighet att påverka detta.
 
Vi erbjuder våra kunder en mängd olika lösningar inom ekonomiområdet, se gärna vår hemsida för mer info : www.kitesverige.se/
 
Vi är den färgglada ekonomibyrån som förenklar för våra kunder!
 
Ditt uppdrag
I denna roll arbetar du nära kund och ser nya branscher och företag växa fram. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att.
Löpande bokföring, löner, fakturering, årsredovisningar och inkomstdeklarationer
Rollen innebär även administrativa uppgifter
Konsultation och rådgivning mot kunder

Din profil
Vi söker dig som har
 
Minst 1 års erfarenhet med redovisning och administration
Högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
Har jobbat med fortnox och Visma
För att trivas som rollen som redovisningskonsult hos oss tror vi att du är en engagerad, driven och affärsinriktad person. Du trivs med att utveckla verksamheten och är intresserad av kundens affär och tekniska lösningar. Mycket av arbetet sker mot kund så du ska tycka det är kul och utmanande att ha en kunddialog.
 
Då arbetet under perioder har högt tempo och tydliga deadlines bör du har förmågan att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter.
 
Vi tror att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka din och byråns framtid. Vidare ser vi även att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper


TIKK TAKK TIME, Det är vi som är bolaget som hjälper dig in på framtidens arbetsmarknad. Vi har nya ideér och mycket energi. Som rekryterare är det viktigt med goda kontakter både bland kandidater och företag - Det har vi!

Vi arbetar sedan november 2020 med att erbjuda: enastående tjänster till rimliga priser. Våra anställda har en kundorienterad approach till att matcha rätt kandidat med rätt företag, vilket vi tror leder till nöjda kandidater och företag som söker hjälp åter och åter igen. Kontakta oss idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig/er.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ekonomi / Redovisningskonsult

Nummer hos arbetsförmedlingen:

26708167