top of page

Söker du ett nytt jobb?

Vi är passionerade till att hjälpa dig

gruppbild_edited_edited.jpg

Söka jobb i Gävleborgs län med omnejd kan vara svårt, men det behöver inte vara så. Med TIKK TAKK har du tillgång till ett ovanligt stort nätverk av kontakter i regionen, som ger dig chansen att hitta det perfekta jobbet.

Vårt unika arbetssätt ger dig tillgång till ett brett utbud av jobbmöjligheter från ledande företag och organisationer i Gävleborgs län med omnejd. Vi har noga utvalda jobb från väletablerade företag i regionen, så du kan vara säker på att hitta något som passar just dig. Vår enkla ansökningsprocess gör det lätt att söka jobb och skicka in din ansökan på ett par minuter.

Men det är inte bara jobbannonserna som gör oss unika. Vi har också ett starkt nätverk av kontakter i Gävleborgs län med omnejd, vilket ger dig en unik möjlighet att bli presenterad av rätt personer. Vi hjälper dig att komma i kontakt med företag och organisationer i regionen, så att du kan maximera dina chanser att hitta det jobb du söker.

Så om du söker ett jobb i Gävleborgs län och omnejd, låt TIKK TAKK hjälpa dig att hitta det. Registrera dig idag och börja din jobbsökning med oss!

Personligt bemötande och ett nätverk som gör skillnad för din framtid.

per_edited_edited_edited.png

Per Berggren
Rekryterare

0707810606

per@tikktakk.se

bottom of page